Korleder 2, rytmisk, E2017

For korledere med erfaring og evt. en uddannelse i rytmisk korledelse.

Trænger du til inspiration og nye vinkler på arbejdet med rytmisk kor på højt niveau?

Med udgangspunkt i både instruktørens egne bud og kursisternes ønsker, kommer dette kursus ind på og i dybden med væsentlige udviklingsområder, såsom:

  • forberedelse (på den smarte måde)
  • forskellige indstuderingsmetoder
  • klang, dynamik og stemmebrug
  • flow i korarbejdet
  • koncertovervejelser

Instruktør: Line Groth

Line Groth er arrangør og medleder i det verdensberømte rytmiske kor, Vocal Line, som bl.a. har optrådt med Rolling Stones og med vokalkunstneren, Bobby McFerrin.

Hun synger desuden i den prisvindende elektroniske vokalgruppe, Postyr, som på kort tid er blevet et stort navn på den internationale vokalscene med turnéer i hele Europa, USA og Taiwan. Gruppen vandt i 2016 en CARA Award i USA for Bedste Europæiske Album  med albummet, Paper Tiger.

Endelig leder Line Groth eliteungdomskoret Syng Selected, som i 2017 vandt en 2. plads i konkurrencen for kor ved Aarhus Vocal Festival.

Line Groth har  bred erfaring i undervisning af sangere i alle aldersgrupper og på alle niveauer. Hun har undervist på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium samt på Det Jyske Musikkonservatorium, hvorfra hun selv er kandidat med speciale i rytmisk sang og korledelse.

Line Groth er meget efterspurgt både i ind- og udland som arrangør og workshopinstruktør og er kendt som en engageret og inspirerende underviser.

http://linegroth.dk/

http://postyrproject.com/

http://vocalline.dk/da/home

Øverkor: Annonceres senere

 

Praktiske oplysninger:

Tidsplan:

Søndag d. 29. oktober 2017, kl. 9.30-17.00
Lørdag d. 25. november 2017, kl. 9.30-17.00
Søndag d. 26. november 2017, kl. 9.30-17.00
En dag i januar , meddeles snarest, kl. 9.30-17.00

Sted:
Slagelse Musikskole
Sankt Pedersgade 18
4200 Slagelse
 
Pris: 1.200,-kr.
Tilmeldingsfrist: 13. oktober. SkrivThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Send tilmelding inkl. dit CV
 

Støttet af