Britisk kormusik med Neil Ferris

Mød en af Londons mest inspirerende dirigenter – og oplev helt nye sider af britisk kormusik

Vi kender Britten, Elgar og Vaughan-Williams – men hvad med skønne korkomponister som Howells, Dove, Mealor, O’Regan og McDowall?
Den 27. – 29. oktober får vi besøg af BBC Symphony Chorus’ nye dirigent, Neil Ferris, som også leder det professionelle kammerkor Sonoro fra London. Neil introducerer highlights i britisk kormusik på en hel lørdag for korsangere – omkranset af en masterclass for dirigenter.

 

Repertoiredag – lørdag 28. oktober kl. 10-16

Sammen med Neil Ferris har vi valgt 25 spændende værker fra den engelske kortradition – både Tudor-music, Victorianske perler og helt frem til det 21. århundredes nye talenter i Storbritannien.
Syng med sangere fra Voces Ensemble, når vi udforsker de mange spændende korværker. Deltagelse i repertoiredagen vil helt indlysende give inspiration til repertoirevalg for danske korledere. Alle noder er inkluderet i prisen.
Voces Academy samarbejder med de britiske forlag om at udstille yderligere repertoire, og der vil være mulighed for at købe ind med rabat.
Pris for deltagelse i repertoiredagen: 350 kr. (inkl. noder)
Tilmelding ved henvendelse til Christine Reuther (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.senest 14. oktober. Husk at angive om du kun tilmelder dig til repertoiredagen eller til både repertoiredagen og masterclassen.

 

Masterclass med Neil Ferris – søndag 29. oktober kl. 13-17

Neil er en efterspurgt lærer og har stor erfaring som dirigentpædagog – bl.a. en årrække som Head of Choral Activities ved  Royal Welsh School of Music and Drama. Lær den engelske tradition at kende indefra og med fortolkninger af nyklassikerne i britisk kormusik.
Detaljeret repertoire foreligger omkring den 1. oktober.
Pris for deltagelse i masterclassen: 1500 kr. for aktiv deltagelse
800 kr. for observatører

Deltagere på masterclassen har adgang lørdag den 28. oktober. Derudover er der mulighed for at deltage i dirigentskolens undervisning med Neil Ferris som gæst fredag den 27. oktober fra 15-18.

 

Tilmelding

Tilmelding  senest 1. oktober - Gå til: Voces Academy. Husk at angive om du kun tilmelder dig til masterclassen eller til både repertoiredagen og masterclassen.

Både masterclass og repertoiredagen foregår i Frihavnskirken (Willemoesgade 68, 2100 København Ø)