Gunnar Eriksson / RilkeEnsemblen

Nordisk kormusiks nyskabende nestor

Lørdag 4. Februar 2017 kl. 10 - 17.30
 
Sted:
Institut for Kunst- og Kulturvidenskab
Københavns Universitet
Karen Blixens Vej 1, 2300 Kbh S
Korsalen, lokale 16.3.46
 

Her har I chancen for at møde en af den nordisk kormusiks største og mest indflydelsesrige skikkelser: Gunnar Eriksson. Vi er mange, som har mødt ham på stævner, kurser eller uddannelser, og hans viden, generøsitet og særlige evne til at få kor og liv til gå op i en højere enhed har gjort stort indtryk på hver og en af os. Gunnar er efterhånden oppe i firserne, men still going strong, og vi er meget glade for at vi har kunnet lokke ham hertil. 

Med sig har Gunnar det sublime RilkeEnsemble, som han stiftede som et instrument for nyere musik. Sammen har de haft et mangeårigt samarbejde med bl.a. Per Nørgård. Det vil vi høre meget mere om. Vi vil sikkert også komme til at synge. Og høre om et langt liv i kormusikkens tjeneste. RilkeEnsemblen er med i løbet af dagen, og slutter af med koncerten Röster och ekon i  en nærbeliggende kirke.  

Med Gunnars egne ord: 
“Jeg vil bruge denne dag til at reflektere over denne verden af poesi og musik, som har fyldt mit liv, hjulpet med at tyde dets mening, og har givet kraft og inspiration til at orke, dag efter dag. Enhver korleder, som har formået at holde sammen på sit kor, om så bare for et år, vil forstå hvad jeg mener. Repertoiret bliver noget af det som har drevet og inspireret mig i ca. 60 år, fra middelalder til nutid. Sammen med RilkeEnsemblen.”
 

Dette skal I ikke gå glip af. Så kort kan det siges. 

Dagens program
10.00-12.00 Gunnar Eriksson
12.00-13.00 Frokost
13.00-14.00 Gunnar Eriksson og Rilkeensemblen
14.00-16.00 Pause
16.00-17.30 Koncert RilkeEnsemblen og Gunnar Eriksson.
Koncerten finder sted: Vor Frelser kirke, Sankt Annægade 29, 1416, Kbh. K 
 
Deltagerbetaling 300 kr. for hele dagen inkl. en sandwich, en vand og koncertentré
 
Tilmeldingsfrist 1. februar 2017
 
Entré til koncert (for ikke-deltagere) 100 kr. i døren.
Koncertsted annonceres senere.